Mar 29 2012

Educatia financiara in Saptamana Altfel

Adaugat in Ciclul gimnazial, Resurse educatie financiaraNiciun comentariu

Bun venit  în cadrul Săptămânii Altfel!

Ne bucurăm că te-ai alăturat celor peste 1600 de elevi din Transilvania care beneficiază de un program inedit de educaţie financiară şi antreprenorială intitulat “CONTează pe educaţie!” Acesta este susţinut în exclusivitate de Banca Transilvania, pentru care investiţiile în educaţie reprezintă o prioritate a acţiunilor sale de implicare socială.

 

Organizatorii programului, Şcoala Internaţională Cluj, reprezentată de Prof. Dr. Cornelia Vlad, iniţiatoarea proiectului, şi Burcash ™, prin Eusebiu Burcaş si Gabriel Dombri, vă asigură sprijinul lor pe durata întregii săptămâni.

“CONTează pe educaţie” este conceput după modelul programului britanic, „My Money Week”, lansat în premieră în România în mai 2011, la Şcoala Internaţională Cluj.

Pe parcursul unei serii de cursuri, traininguri și activități practice vei afla:

  • care sunt metodele de economisire a banilor;
  • ce este bursa;
  • câte alte moduri de investiții există.

Cu ajutorul activităţilor propuse vei înțelege cum funcționează mecanismul piețelor de capital și vei efectua propriu-zis tranzacții din conturi demo. Programul include şi o zi dedicată orientării în carieră, crearea unor evenimente cu scopul strângerii de fonduri si, bineînţeles, concursuri atractive.

Mult succes!

 

 

Comentarii si reactii

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu aici

XHTML: Poti folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ce spun elevii  > Inscrie-ti scoala  > Forum  >