Feb 29 2012

Echipa de proiect CONTeaza

Cornelia Vlad, manager de proiect

Membra a Societatii Internationale a Profesorilor Delta Kappa Gama, Cornelia Vlad are o experienta de douazeci si sapte de ani in domeniul educatiei. Inainte de a se alatura echipei Scolii Internationale Cluj in 2008, a predat limba spaniola timp de opt ani in Georgia (USA), unde a infiintat un program de sprijin al comunitatii pentru scolile primare. Tot aici a functionat si in calitate de mentor pentru studentii de la University of Georgia. Cornelia Vlad detine gradul didactic I din 1994, un atestat de predare la clasele de copii supradotati din 2006 (USA) si este doctor in filologie din 2010. In cadrul Scolii Internationale Cluj indeplineste functia de Child Safety Officer. Conduce, de asemenea, programul de dirigentie (Personal, Social, Health and Economic Education) si catedra de limbi straine. Evidentierea programelor implementate in sistemul educational, din care se remarca My Money Week-program de educatie financiara si antreprenoriala conceput dupa model britanic-  i-a atras  decernarea premiului special Profesorul Anului (2011), in cadrul Galei 10 pentru Cluj.

Contact: cornelia.vlad@scoalainternationala.ro

Eusebiu Burcas, trainer financiar  si fondatorul Burcash 

Cu o experienta de peste 19 ani in management si vanzari Eusebiu s-a dedicat consultantei de management din anul 1999 iar din 2007 detine certificarea Certified Management Consultant din partea ICMCI .O importanta coordonata a activitatii profesionale desfasurate de Eusebiu este lansarea primului program de educatie financiara din Romania,  BurcashTM– Managementul Banilor (www.burcash.ro). Cu peste 1500 de participanti la sesiunile de workshop si training acest program influeteaza pozitiv comportamentul financiar a peste 4500 de persoane.  Autor a numeroase articole in reviste de specialitate, este membru al ISMM, AMA si HR Club. Din 2006 Eusebiu a sustinut prezentari la importante evenimente de business TEDx, Business Days, Business Edu,Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari, Conferinta JCI, etc.

Il puteti contacta la adresa de mail: eusebiu@burcash.ro

Anca Rusu, coordonator marketing

Anca s-a nascut si a crescut in Cluj si, spre bucuria noastra, a ales sa se intoarca aici dupa ce a petrecut 10 ani in Chicago.
Pe parcursul sederii in strainatate a lucrat timp de sase ani in cadrul universitatii Northwestern, unde a si obtinut, Cum Laude, licenta in Strategii de Management Organizational.
Dupa absolvirea facultatii, Anca a hotarat ca e timpul pentru o noua provocare, astfel ca a ales sa se intoarca in tara cu familia.
In prezent Anca este coordonatoarea departamentului de inscrieri si marketing la Scoala Internationala Cluj.

Contact: anca.rusu@scoalainternationala.ro

 

Gabriel Dombri | CONTeaza pe educatie 2012Gabriel Dombri, trainer Burcash

Gabriel este consultant pe strategie și soluții de marketing online, cu o abordare care mizează pe perspectivă completă asupra business-ului, măsurabilitate și eficiență. Însă, fundamental, este un marketer care oferă soluții și viziune strategică unor business-uri care au claritate și urmăresc soluții eficiente.

De la lasarea programului Burcash – Managementul banilor, Gabriel a fost un participant activ atat la elaborarea strategiei proiectului cat si la livrarea trainingurilor si workshop-urilor.

Contact: gabrieldombri [at] gmail.com

 

 

 

Ana-Maria Nasui, secretar proiect

Ana-Maria s-a alaturat Scolii Internationale Cluj in anul 2010 ca si profesor ESL (English as a Second Language). A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”, fiind licentiata in Limba si Literatura Engleza, respectiv Franceza, cu diploma de master in Studii Irlandeze.  Oficial, acesta e al treilea ei an de invatamant insa are o experienta deja de cinci ani pe calea-i aleasa cu entuziasm, incepand inca din timpul facultatii. S-a bucurat de o colaborare cu un ONG pe latura educationala si a obtinut si o bursa ERASMUS ce i-a permis sa aprofundeze domeniul didacticii in Belgia, predand la o scoala locala. Una din prioritatile ei profesionale e sa lucreze temeinic la constructia ei ca si profesor, fiind constienta ca o forma devine deplina doar in urma unei slefuiri indelungi si crede ca dezvoltarea personala este esentiala pentru a putea face o diferenta in educatia si vietile copiilor. Ana-Maria s-a aratat dornica sa contribuie in multe din campurile de activitate ale Scolii Internationale Cluj, astfel, din 2011 a devenit diriginte (personal tutor) pentru Year 7, linia internationala, fiindu-i de asemenea incredintata si mantia de Induction Officer, asigurandu-se de buna primire si incadrare a noilor profesori ce se alatura echipei scolii.
In contextul proiectului CONTeaza pe educatie, Ana-Maria este responsabila de monitorizarea activitatilor desfasurate in scolile participante, de corespondenta cu echipele de coordonatori si respectiv de raportarea rezultatelor. In ultimii doi ani a fost secretarul proiectului de educatie financiara My Money Week ce s-a desfasurat in cadrul Scolii Internationale Cluj.

Contact: manager@conteaza-pe-educatie.ro

 

Ana-Maria Huluban, designer 

Ana-Maria s-a nascut in Bucuresti, dar a trait toata viata in Transilvania. A absolvit Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, iar in prezent este studenta in cadrul programului de Master la aceeasi universitate si specializare: Fotografie, Video si Design Grafic. La Scoala Internationala Cluj creeaza cam tot ceea ce puteti vizualiza pe site-ul si coridoarele scolii: concepe afise, pliante,documenteaza evenimentele din scoala, actualizeaza site-ul, participa la scrierea newsletter-elor si creeaza multe alte imagini frumoase care prezinta scoala intregii lumi. Ana-Maria preda de asemenea fotografie in cadrul clubului AfterSchool in care le arata elevilor minunata lume a artei. Ii place aici deoarece in fiecare zi intampina lucruri noi care merita descoperite, invatate si savurate.
Contact: anamaria.huluban@scoalainternationala.ro

 

 

Alexandru Hostiuc | CONTeaza pe educatie 2012Alexandru Hostiuc, editor

Alex activează ca și editor în cadrul companiei Cross Frontier Education.  A absolvit Facultatea de Management, Universitatea Româno-Americană din București. Împreună cu restul echipei proiectului “CONTeaza pe educație”, dorește ca această inițiativă să vă ofere un sprijin suplimentar în viața de zi cu zi.

 

 

Ce spun elevii  > Inscrie-ti scoala  > Forum  >